Reclame rugzak / Bnoticed 


Er is nu een nieuwe manier van reclame maken, de LED reclame rugzak. Deze rugzak leent zich uitstekend voor het onder de aandacht brengen van een merk, een evenement, een actie of een product. U heeft hiermee een onderscheidend reclamemiddel tegen een zeer betaalbare prijs. De LED reclame rugzak is een mobiel reclame bord dat comfortabel op de rug gedragen kan worden. Het mooie is, dat deze rugzak een LED verlichte ruimte heeft, waardoor uw poster optimaal wordt getoond. Zeer geschikt ook voor acties in de avond of voor donkere ruimtes. Doordat het bord aan de achterkant 138 x 57 cm is en aan de voorkant 59 x 57 cm, torent het boven de mensen uit. Hierdoor wordt u overal gezien!

Deze LED rugzak is zeer geschikt voor beurzen (bijv. verwijzing naar uw stand), winkelopeningen, acties, evenementen, strandpromoties, drukke toeristische gebieden, promotieteams, enz. 

Met deze LED reclame rugzak kunt u een eenvoudige tot zeer uitgebreide reclamecampagne opzetten. U kunt kiezen voor de huur van deze rugtas met reclamebord of bijv. het inzetten van promotiemedewerkers met eigen kleding die deze borden dragen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook behulpzaam zijn bij de extra's zoals de give-aways, flyers, promotieteam en andere ondersteunende producten.

1 Ding is zeker, uw merk zal er in ieder geval boven uit springen!

Het is al mogelijk om deze rugzak te huren vanaf Ä 60,00!

Informeer nu naar de mogelijkheden info@marketingbusiness.nlMarketing Business is een officiŽle dealer van Bnoticed.nl

(gevestigd in Hoogeveen)